Exempel på hur man kan trycka material med logotypen för platsvarumärket. Beachflagga, termos, termosmugg och inslagningspapper.

Material

Genom vårt platsvarumärke, A piece of Småland vill vi visa vad Gislaveds kommun står för som plats. Platsvarumärket ägs och får användas av alla som bor, arbetar eller på annat sätt är verksamma i kommunen. Du som företagare eller representant för en förening är därför fri att använda platsvarumärket i din verksamhets marknadsföring och vid rekrytering - förutsatt att du är tydlig med att företaget eller föreningen är en del av A piece of Småland. I den grafiska profilen finns exempel på hur platsvarumärket kan användas och instruktioner för hur det används.

Fyll i ditt namn och din e-postadress för att få tillgång till logotypen i olika färger, grafiska element och foton. Använd gärna ”Med känsla för ….” i din marknadsföring.

 Materialet får inte användas för att marknadsföra politiska partier samt religiösa eller fackliga organisationer.Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på Gislaveds kommuns webbplats.